Despre Mine

Cine nu sunt

Nu sunt o persoana publica. Nu sunt jurnalist. Nu am cine stie ce studii. Nu sunt functionar public. Nu sunt o persoana foarte culta. Nu ma intereseaza persoanele din jurul meu (decat in masura in care existenta lor ma afecteaza personal). Nu sunt foarte curajoasa. Nu sunt multe …

Cine sunt

Sunt o parerista si acest blog este un experiment personal. Sunt narcisista. Sunt iubitoare de animale, cu care de altfel mi se intampla sa si impart momente din viata si locuri din casa. Am un job dupa care nu ma dau in vant, dar care mi-a schimbat viata la 180 de grade. Sunt contradictorie (un amestec de snobism tampit, pretentii si idei de superioritate cu o lipsa de incredere, timiditate si obesesie de perfectiune total inutila). Sunt romantica si poezista, cand am chef. Sunt mama de ceva vreme si asta imi ocupa mare parte din timp si inima.

Textele de pe acest imi apartin in totalitate. Sunt ale mele si nu sunt utilizabile in alta parte de catre alte persoane. Daca doresti sa iti dai si tu cu parerea, foloseste comentariile; in general nu cenzurez. Si daca doresti sa ma contactezi, foloseste formularul in acest scop.

[contact-form-7 id=”1387″ title=”Contact form 1″]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *